nie mam duzego parcia i cisnienia na zmiane samochodu, ale w obliczu coraz czesciej lapiacej kontuzje fiesty zaczalem male poszukiwania. W tym roverku zwrocila moja uwage dosc niska cena ( mam swiadomosc ze to rocznik '96 ale chyba i tak jakos malo...), chyba ze samochod jest sprowadzony i do oplat - wtedy by wyszlo prawe 5k (tak wynika z opisu ale z kolei na tablicach widac chyba PL?). jesli nasuna Wam sie jakies refleksje czy spostrzezenia bede wdzieczny
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
immo sie świeci gdy auto jest otwarte ?
Przód okropny. Żle spasowany. zoabcz na maske jak nierówno leży.
Auto z NL moze również być więc zapewne tak jest.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
im dluzej na niego patrze to rzeczywiscie rzucaja sie w oczy mniejsze lub wieksze szczegoly...ale jutro przed poludniem z czystej ciekawosci chyba zadzwonie. No i jak nie ten to inny
U mnie też lampeczka zawsze się świeci jeżeli kluczyk jest w stacyjce Cena faktycznie robi wrażenie. Ale chyba jednak NL. Wydaje mi się że handlarz, sprzedaje auto i je rozkrada (chodzi o radyjko)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum