Wysłany: Czw Paź 14, 2010 21:27 [200 1.4 si 98r] Problem z Odpalaniem!!!!!!!!
Witam!! jestem posiadaczem Rovera 200 1.4 98r. Od pewnego czasu mam problemy z odpalaniem auta po zagrzaniu sie. Mianowicie przy rozruchu rozrusznik nie chce krecic i wyglada to tak jak by akumulator byl calkowicie rozladowany. Przy odpalaniu zimnego silnika najpierw jest zamulenie rozrusznika a po chwili odpala juz normalnie. Ale po rozgrzaniu tzn przejechaniu ok 5 kilometrow nie moge go odpalic. Ale po odczekaniu 15 minut znowu daje sie odpalic. Zregenerowalem rozrusznik i nic Akumulator jest naladowany Wymienilem świece i to tez nie pomoglo. Przewody wygladaja na dobre. Nie jest to tez napewno bedix Wyglada to tak jak by nagle tracil gdzies prad Nie wiem juz co robic i krew mnie jasna zalewa!!! PROSZE O POMOC!!!!! Dzieki i pozdrawiam!!!!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gdy w seicento miałem problem z czujnikiem położenia wału to kręcił normalnie. Tyle że czasami zapalał czasami nie. I gasł też podczas jazdy więc to bym wykluczył.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum