_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 15:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Perez, jutro postaram się wrzucić, trochę się pomyliłem bo końcówki wystają więcej niż 2,5cm, coś jak u ciebie ale chyba nie więcej jak 5cm, tylko chyba są trochę wyżej pod zderzakiem osadzone, tak że mały palec tylko wchodzi, dzisiaj jestem już zmęczony i nie chce mi się iść do auta a jutro będę może gdzieś ok 19-20 w domu to postaram się wrzucić fotkę .
Fajne te koncowy, wlasnie czegos takiego szukalem, ale nigdzie nie bylo.
Z tym, ze wystaja bardziej niz u mnie, ale faktycznie sa blizej zderzaka co polepsza wyglad.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, pewnie coś takiego http://allegro.pl/nakladk...1240391921.html , moje są podobne z tym że maja większą średnicę ok 60mm, są to zwykłe końcówki nie jakieś markowe ULTER itp., nie przykładam do tego aż takiej wagi, dla mnie najważniejsze aby samochód był "zdrowy" technicznie i mechanicznie, tutaj zazwyczaj nie oszczędzam.
nie jakieś markowe ULTER itp., nie przykładam do tego aż takiej wagi,
Ja tez nie, wrecz te napisy dla mnie traca troche WT, ale lepszych nie bylo
Napewno glosniejszy, troszeczke lepsza gora, musialem wystroic od nowa instalacje gazowa, bo dostal za niskich wolnych obrotow i przygasal na wolnych.
Wazne, zeby przy silnikach serii F dobrze zastapic kata, bo moze sie pojawic efekt brzeczacych srubek jak u mojego kolegi w Accordzie.
U mnie efektu nie ma, bo nadzorowalem Pana, ktory wycinal kata i przypilnowalem, zeby wstawil rurke tej samej srednicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum