Wysłany: Wto Gru 29, 2009 00:01 [R75] Zmieniarka CD
witam wszystkich,przestała mi chodzić zmieniarka,wogóle się nie odzywa,a na monitorku pokazuje mi się "no disc" wyciągnąłem magazynek i włożyłem go z powrotem,dalej cisza
Jest jakiś np bezpiecznik odpowiadający za nią? bo wogole nie chce mi czytać cd,a pierwszy raz mi sie to stalo szczerze mowiac...dodam tylko to żę dałem autko do zagazowania i od kad odebrałem cisza nie gra...napiszcie mi coś na ten tamat...POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:07, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 00:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie chce kupowac 2 zmieniarki bo wydaje mi sie ze ta jest sprawna,chodziło tot ze bateria była odlaczona przy montazu gazu i pewnie dlatego..ale powinna zatrybic chyba...? co o tym sadzicie do czego mam zaczac...zeby ja usprawnic? dzwoniłem do niego spytac sie czy czegos nie popierniczył..czy o czyms nie zaponiał jak montował gaz..ale kompletnie sie zdziwił moim telefonem...wiec nie wiem czemu sie nie odzywa....
[ Dodano: Sro Gru 30, 2009 02:22 ]
...od czego mam zaczać szukac przyczyny...? napiszcie mi co o tym sadzicie...?
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 19:02 Re: [r 75 2,5 v6 99'] Zmieniarka CD
klozi85 napisał/a:
witam wszystkich,przestała mi chodzić zmieniarka,wogóle się nie odzywa,a na monitorku pokazuje mi się "no disc" wyciągnąłem magazynek i włożyłem go z powrotem,dalej cisza
Jest jakiś np bezpiecznik odpowiadający za nią? bo wogole nie chce mi czytać cd,a pierwszy raz mi sie to stalo szczerze mowiac...dodam tylko to żę dałem autko do zagazowania i od kad odebrałem cisza nie gra...napiszcie mi coś na ten tamat...POZDRAWIAM
z zasilaniem to nie ma nic wspólnego - jeśli by nie miałą zasialania - nie pokazauje sie wogóle w menu telewizorka - jeśli masz no disc.. to nie moze wysuną podajnika. moja też czasami tak ma - to co mi pomagało to wyciąganie wtyczki kilka razy potem się odblokowywała i było ok.
teraz zeby nie grzebać sie wyciagnąłem sobie do schowka kabel zasilający zmieniarkę (czarny) i "resetuje " ją w ten sposób .
spróbuj odłączyc od zasilania . potem wyjąc magazynek.. z wyjętym magazynkiem znowu ją odłącz.. włącz ponownie , włóż magazynek moze będize ok - mnie pomaga
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum