Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:36 [R200] Cabrio Proszę o opinie.
Witam, mam na oku roverka 214cabrio z 1994roku, zadzwoniłem do pani, która go sprzedaje dowiedziałem się, że dach puszcza od strony pasażera, i wymieniony był czujnik położenia wału. Autko stoi niedaleko mnie i kusi ceną, a z racji tego, że mam już jedno atut tej marki chciał bym kupić drugie tyle, że otwarte.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:43
http://forum.roverki.eu/v...ighlight=cabrio
Auto użytkownika z forum, trochę już stoi, cena spadła . Najlepiej prześledzić jego posty w dziele usterek - dowiesz się być może co było robione i kiedy .
tak jakos ostatnio wymienilem w nim czujnik polozenia walu ( chyba to nawet wrzesien juz byl )
w wakacje poszedl nowy komplet swiece kopulka palec przewody
poprzedni wlasciciel robil uszczelke pod glowica ( albo jeszcze poprzedni, bo sie nikt nie przyznawal ) ja zrobilem plukanie ukladu chlodzacego bo mnie mierzil syf w zbiorniczku
hample tak jak ci pisalem
zawieszeniowo tez
aaa jedyne co mi dalo w kosc to immobiliser, a tak dokladnie ( niejako na koniec stwierdzone ) to wiazka ( wtyczka wiazki ) w drzwiach kierowcy
auto jest dosc ciche - przy zdjetym dachu do okolo 140-150 nie ma jakiegos nadmiernego ryku powietrza, normalnie da sie radyjko sluchac
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum