Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam!
Mam mały problemik z centralnym zamkiem.
Jak otwieram auto z pilota to otwierają mi się tylko drzwi kierowcy,drugie naciśnięcie przycisku na pilocie powoduje otwarcie się tylnych drzwi,a dopiero po trzecim wciśnięciu otwierają się przednie drzwi pasażera i to nie zawsze.
Czy ktoś wie o co w tym chodzi?
Dzięki!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 13:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 14:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
też tak mam, zamek w drzwiach pasażera na wykończeniu.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
no tak tyle że u mnie jest problem tylko z otwieraniem drzwi,a zamykają się wszystkie razem bez żadnego problemu. Aha no i dzisiaj siadło mi całkowicie otwieranie lewych tylnych drzwi (zamykają się bez problemu):(
no to troche głupia sytuacja przyznam... coś nie tak z eletkryką musi być.. musisz popatrzeć styli w dziwiach.. czy nie zaśniedziało nic....
Ja mam R214 i tez mam centralny który wogóle nie działa... nie wiem dlaczego... jak kupowałem to sprzedawca mówił z trzeba przekażnik wymienić ... tylko gdzie ten przekażnik jest??? ( na 2 nie ma tez klaksonu..(bezpieczniki oki))
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum