Wysłany: Czw Paź 28, 2010 18:20 [Rover 214i 1.4 16V 1995] Silnik 1.8 16 V
Potrzebuje silnik 1.4 16V albo 18 16V....
Lepszy 1.8....
mam Rovera 214 ... 1995 rok...
Musze silnik kupić..
Ma może Ktoś jakiś dobry na sprzedaż albo wie kto ma????
PILNE !
z góry dzięki....
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 18:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zmoim tez nie wiedzieli az sam mam moja 200 na kanale i grzebie z silniczkiem pamietaj ze jak kupisz silnik mniemam myslec "goly" to chyba wiadomo co masz w bebechach to tez nic ci nie szkodzi rozbebeszyc swoj sprawdzic co nieco przeciez wiesz jak reaguje jak sie odzywa badz nie odzywa metada dedukcji dojdziesz do oczekiwanych rezultatów wymienisz wadliwy element uszczelnisz i zamontujesz spowrotem pamietaj ze po zakupie nowego silnika z "niewiadomo jakim przebiegiem" (bo nikt ci tego nie uidowodni) sam nie wiesz jak on w srodku wyglada a moze pojezdzisz pol moze rok i zaraz klapa ja robie swoj silnik i wiem co wymieniam wiem co mam i co mnie po swiecie bedzie wozic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum