Wysłany: Wto Lis 02, 2010 09:01 R 25 możecie ocenić.
Witam,możecie ocenić to auto,a przy okazji mam pytanie czy silniki w R25 mają też problemy z HGF chodzi mi o roczniki od 2000r.Otomoto ogłoszenie nr: C15763620.LINK
Ostatnio zmieniony przez Tommi1920 Wto Lis 02, 2010 12:13, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 09:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C15763620
- brak zdjęć silnika
- przedni zderzak wygląda na malowany poza tym trudno z tych zdjęć dostrzec cokolwiek
- dobre wyposażenie
- spasowanie wygląda
Przedni zderzak, w innym odcieniu, do tego zaślepki na halogen są czarne a nie w kolorze nadwozia.
Brak emblematów na tylnych słupkach (ale te akurat to mogły być skradzione).
Spasowania też nie byłbym taki pewny (coś duża wydaje mi się ta szpara między maską a zderzakiem, ale to może przez kąt zdjęcia).
Co do wnętrza to nieoryginalne zegary, naklejka (?) na kierownicy i wydaje mi się, że boczki są z MG ZR (miejsce na butelkę).
I mimo najszczerszych chęci nie uwierzę, bez papierów, w przebieg 65000 w 10-letnim aucie.
Dziękuję za info i mam prośbę czy dał by ktoś radę podjechać i go obejrzeć ja jestem z Bydgoszczy i mam parę kilosów do Warszawy więc może ktoś mógł by mi pomóc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum