Wysłany: Sob Lis 13, 2010 19:24 Czy dobry aparat Sony A230L
Mam szanse kupic taki aparat bardzo okazyjnie, jest jeszcze na gwarancji.
Jakies opinie dla poczatkujacego?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok, dzieki, a tak apropos to widzialem Cie ostatnio na ulicy, ale nie powiem konkretnie gdzie, bo nie pamietam.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Mam A330 czyli trochę bogatszą wersję a230. Jeżeli nie miałeś styczności z lustrzanką to aparat jest bardzo intulicyjny. A290 to ten sam środek z innym designem więc po co przepłacać.
Ja po przeczytaniu 195 ujęć Scotta Kelby'ego zacząłem rozumieć troszeczkę więcej z obsługi cyfrówki.
Jak ma to być pierwsza cyfrówka i w atrakcyjnej cenie to bierz i się nie patrz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum