Zdjęcie nr 5 mocne - mistrz pierwszego planu
Co do reszty, fotki tak kiepskiej jakości, że totalnie nic z nich nie można powiedzieć na temat stanu samochodu.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 99 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 18:16
Auto od osoby prywatnej a nie of profa - to dobrze.
Rzadko spotykany egzemplarz z polskiego salonu. Bardzo dobrze wyposażony. Z dobrym radiem, grzanymi fotelami, ASR i tempomatem Nie ma tylko skóry (i nie widzę kompa bo zdjęcia za kiepskie - koleś twierdzi że ma).
Wygląda zachęcająco na pierwszy rzut oka. Jeśli do tego ma udokumentowany przebieg to warto obejrzeć "na żywca". Tylko wcześniej poproś koniecznie o lepsze zdjęcia! Na tych prawie nic nie widać.
Jeśli auto bez zarzutu to cena w porządku.
Rzadko spotykany egzemplarz z polskiego salonu. Bardzo dobrze wyposażony. Z dobrym radiem, grzanymi fotelami, ASR i tempomatem Nie ma tylko skóry (i nie widzę kompa bo zdjęcia za kiepskie - koleś twierdzi że ma).
Wygląda zachęcająco na pierwszy rzut oka. Jeśli do tego ma udokumentowany przebieg to warto obejrzeć "na żywca". Tylko wcześniej poproś koniecznie o lepsze zdjęcia! Na tych prawie nic nie widać.
Jesli chodzi o radio to ja bym sie kłucił!
Nie spotkałem sie jeszcze z tak słabym seryjnym radiem.
We wrześniu zainwestował w instalację gazową a teraz go chce sprzedać ?
Kupił go niedawno i juz chce sprzedac.Ciekawe dlaczego.
Na plus jest to że instalacja gazowa była montowana w zakładzie znanym z profesjonalizmu.(mój brat wszystkie swoje benzyniaki tam gazował i zawsze był zadowolony)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 20:35
Wczesniej byl podany powod sprzedazy. Facet napisal, ze kupil dostawczaka i potrzebuje pieniedzy na rozkrecenie wlasnego biznesu. Przez telefon powiedzial, ze jest wlascicielem auta od kilku lat. Serwisuje je w jakims prywatnym serwisie.
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 99 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 14:38
avenger napisał/a:
Klaun_Szyderca napisał/a:
Jesli chodzi o radio to ja bym sie kłucił!
Nie spotkałem sie jeszcze z tak słabym seryjnym radiem.
To jest radio firmy Alpine. To lepsze z dwóch montowanych w R75. Ja mam niestety Phillipsa - to jest dopiero słabe radio .
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 19:38
Znalazlby sie ktos z Rybnika lub okolic kto moglby obejrzec to autko dla mnie? Mam zamiar wybrac sie tam w przyszlym tygodniu w czwartek, a nie chce jechac bez rozeznania.
Sprzedawca zgodzil sie na wizyte w serwisie Rovera w Radzionkowie oraz na kontrole miernikiem lakieru.
Odnosnie posiadania tego auta dluzszy czas to ja po prostu zle zrozumialem przez telefon.
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum