R-200 jakbys przeczytal od poczatku posta to bys wiedzial ze u mnie byly manualne lusterka, a instalacje do elektrycznych byla podpieta juz w drzwiach, wiec pewnie tak jak pisal remi55 instalacja jest juz gotowa w r25 i r45, nic nie trzeba wiercic ani nic podciagac, wystarczy podpiac lusterko i dziala
Ps. nikt nie chce wciaz sprawdzic jaki ma opor na macie lusterka??? Albo jaki inacyej sprawdyic cyz mata jest ok??????
[ Dodano: Pon Lis 15, 2010 10:19 ]
Drogie Panie i Panowie, nikt nie ma elektrycznych lusterek, miernika i 2 minut zeby sprawdzic jaki ma opor na lusterku???????????
wisnia, Ja bym to chętnie zrobił ale nie mam miernika i nie chce mi się boczków rozbierać ale powinien być taki sam opór w 45 co i w 25
[ Dodano: Pon Lis 15, 2010 11:25 ]
Wiec trochę poszukałem przez google i twój pomiar jest za duży, co znaczy ze maty są walnięte. Dobre maty maja ok 6-15 Ohmów I nawet o tym temat był na forum wystarczyło poszukać
Pewnie czy jest poprowadzona instalacja do wstawienie silniczka od el. szybek.
Tak naprawdę to nie wiem czy może być poprowadzona, ale jak jest prowadzano instalacja do elektrycznych lusterek to i może jest od el. szyb.
Nie wiem jak to jest w r200, najlepiej sciagnac boczek drzwi (10 minut roboty) i sprawdzic
Podejrzewam ze jak nie masz elektrycznych szyb to moze tym bardziej nie byc instalacji do lusterek Ps. jak pewnie czytales wczesniejsze posty w r200 nie ma standardowo wrzuconej instalacji elektrycznej
Małe pytanko w kwestii wymiany lusterek na elektryczne:
Czy lusterka z 45 różnią się czymkolwiek od tych z 25, czy są identyczne i można by je zaaplikować plug&play do 25?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Widziałem 25 z lusterkami w chromie z 45 czyli jakiś sposób jest.
Verneur, jak chcesz będę 9.01 w wawie to mogę zabrać lusterka z 400 (zmieniłem swoje stare na te z 45 i pasowały P&P). Jak będą pasowały z 400 to z 45 też podejdą.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum