Wysłany: Sob Lis 27, 2010 22:42 [214] jak odpalam na biegu jalowym i auto powoli zgasa
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
witam dzisiaj gdy odsniezalem auto zapalilem go i na luzie ,ja sobie odsniezam a auto tak jakby sie dusilo tracilo moc i prawie by zgaslo tylko wsiadlem i dodalem gazu >? z czym moze byc nie tak.
_________________ sew
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 22:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
takie zachowanie samochodu zauważyłem u siebie gdy założyłem przepustnicę z walniętym czujnikiem położenia przepustnicy, spróbuj odłączyć wtyczkę od tego czujnika, zapal samochód i sprawdź czy jest jakaś zmiana
silniczek krokowy jest czysty przepustnica byla czyszczona jak byl u mechanika 2 miechy temu ,jak bylo cieplo to sam chodzil przyszly lekko minusowe temperatury i tak sie zaczelo ,pozniej jezdzi jak szalony ,tylko szkopul taki ze nie moge odsniezac go i jednoczesnie zeby chodzil he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum