Wysłany: Nie Lis 28, 2010 23:04 [R45] wysprzęglik>>>pompka sprzęgła
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
mam pytanie czy moze ktoś prubował wsadzic do roverka inny wysprzęglik moze z hondy ...aby pedał sprzęgła był troche niżej osadzony, a przy puszczaniu sprzęgła zeby brał prawie od podłogi a nie od połowy ruchu????
_________________ ROVER 45 ::::::)))))))
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lis 28, 2010 23:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 23:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dawidek126, Żeby obniżyć sprzęgło w R45 wystraszy kawałek śrubki z nakrętkami i podkładki. Trzeba obniżyć sobie pedał do punktu gdzie jeszcze nie łapie wysprzeglik Zobacz foto
Pojeździsz chwile is ei przyzwyczaisz do Roverka
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
tak zrobiłem jak tylko go kupiłem ale myslałem ze to wina sprzęgła ze tak wysoko bierze ... muslałem ze sie tarcza kończy... ale po wymianie nic sie nie zmieniło:( dlatego pomyslałem ze ktos wyczarował wysprzęglik i pompke z innego auta
A to jeśli komuś chcę się w to bawić, to może spróbować nagwintować ten trzpień a do uchwytu dospawać nakrętkę i już mamy regulację, albo spróbować z pompką od R600?
Ze zdjęcia widzę, że mechanizm jest prawie identyczny jak w R600
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum