Większość telefonów jest produkowanych w Chinach (m.in. iPhone, HTC, ...) Jeżeli chodzi o telefony, które zostały zaprojektowane w Chinach jako ,,klony'' to zdecydowanie nie warto. Cena niska ale brak supportu. Technologicznie wiele lat do tyłu - procesory o wiele wolniejsze niż w oryginałach. Największym problemem jest jednak oprogramowanie - zazwyczaj pisane na szybko pod ten jeden model lub pod producenta klona. W internecie jest kilka artykułów na ten temat z dokładnymi testami oprogramowania.
Mój kolega używał coś podobnego do iphone na dual sim i działało fajnie ale 1. kiepska bateria 2. aparat kiepskiej jakości 3. menu upośledzone. Ale jako telefon na sztukę to fajny
Moja Gośka używała dual-sima - menu skomplikowane i tłumaczenie kiepskie, ale sam telefon dział, dali 2 baterie w tym 1 działała koło 3 dni, więc nie najgorzej.
Aparat do niczego.
Dzwonki zmieniały się samoczynnie, ale poza tym w miarę ok.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
sobrus, Te same telefony za 69 można kupić tutaj w Austrii za ponad 100€ od Chińczyków i to jest śmieszne.
Bo za 500zl to naprawdę wole kupić już coś prawdziwego co działa innej marki
Moje oba telefony co mam teraz Samsung kupiłem za 99zl za sztukę w sklepie (mozna dzwonić i sms pisać ), a za klon iphona za 69 wiele nie można oczekiwać.
Ale widać fajnie za jakie groszowe cenny oni to produkują.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
To wiadomo od dawna, ktoś porównał kiedys koszt iPhone 4G i iPoda Touch.
Oba urzadzenia sa takie same poza tym, że Ipod nie ma modułów komunikacyjnych.
A różnica w cenie?
Wyszło coś 39USD na częściach i 400USD w sklepie
Apple robi 10 krotną przebitkę na swoich produktach
Oczywiście ja im tego nie zabraniam, jestem pełen podziwu, że swoje czasem wybrakowane produkty sprzedaja tak dobrze i drogo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum