łeee drugi koniec polski ... Do tego koszt rejestracji niemca 1000zl Facet tez musi cos zarobic jakos do sprowadzonego sie nie spiesze... Szukam sobie pomalu ... Szukam Przy okazji przegladam rowniez CytrynkI XM, laguny , Safranyno i roverki
Za 3tys bez problemu kupisz i to nawet w ładnym stanie jak się postarasz rovera serii 800 na full wypasie z mocnym silnikiem.
Ostatnio kupiłem 827 z gazem do drobnych poprawek za 1200zł, pół roku temu takiego samego za 700zł z uszkodzonym wężem na chłodnicy. Trzeba szukać i można trafić niezłą sztuke praktycznie za bezcen.
Masz podany numer więc dzwoń chyba nie sądzisz, ze ktoś za Ciebie będzie się targował ze sprzedawcą i jeszcze umawiał na zaczekanie do soboty. Po za tym chyba nie to forum...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
E nie ! chodzilo mi o kogos z lodzi . Kto moglby jeszcze zachaczyc porozmawiac zobaczyc czy rwniez jest w takim stanie jak na zdjeciu ... o to mi chodzilo..
Dlaczego dziwne? Chyba normalne. W koncu stoi 300 km odemnie. x2 daje to 600 km do przejechania. A jesli perfidny zgnitek? to co wtedy wracam ubozszy o kase ktora moglbym przeznaczyc na auto.. Fakt nie roverek, mimo wszystko jesli jest Ok to czemu nie? Prawie jak Rover ... Roverki rowniez przegladam, tylko nic do 3600 nie ma z gazem..
Hm, to chyba jednak mamy inne spojrzenie na to. Przychodzisz na forum Rovera i chciałbyś, żeby ludzie latali Ci jakieś renówki oglądać. Po prostu już widzę chętnych walących drzwiami i oknami .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum