Wysłany: Nie Gru 05, 2010 16:13 [R75] Wymiana rozrzadu
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam!!Mam problem Czy ktos moze wie gdzie znalezc informacje jak ustawic rozrzad w silniku 1,8 v16 lub wie gdzie znalezc otym artykul jak to powinno wyglada
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 16:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 16:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jupik tam jest ładnie opisane ale z tego co wiem kolega ma problem z ustawieniem zębatek wałków rozrządu. Jest tam podobno kilka znaków. No i to jest największy problem.
Sa po przeciwleglych stronach kol,tak jak napisalem po jednej jest exhaust a po 2 jest inn i najlepsze jest to ze na obu sa znaczki,i teraz nie wiem czy i jak maja byc skierowane
Jupik, nie chodziło mi o podważanie Twojej odpowiedzi,bo sam nigdy nie rozbierałem tego rozrządu więc dużo na ten temat nie wiem. Napisałem po prostu to co przekazał mi kolega Szpilor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum