Wysłany: Nie Gru 05, 2010 17:07 [R75] Osłona silnika-mocowanie
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Jako że moja dolna osłona silnika uległa zniszczeniu(przez śnieg) zamówiłem używkę oryginał,ale muszę dokupić śruby.Z lektury wiem już że można zamiast drogich oryginalnych dobrać coś w Norauto.Pytanie moje,ile potrzeba dokładnie wszystkich śrub?
_________________ "jedyna"po reinkarnacji
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 17:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 19:17 Re: [R75] Osłona silnika-mocowanie
jedyna napisał/a:
Z lektury wiem już że można zamiast drogich oryginalnych dobrać coś w Norauto.
...na początek sprawdź czy blaszki też zgubiłeś bo u mnie nie było osłony a blaszki się trzymały (poza tymi od zderzaka) i dokupiłem tylko śruby 5 zł sztuka (identyczne jak oryginał), blaszki były w podobnej cenie.
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
jedyna, ja kupiłem właśnie w norauto śruby niby do renault. Nie jestem pewien bo było to 1,5 roku temu ale chyba była to laguna. Były razem z blaszkami i pasują wyśmienicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum