dosc zmeczona kierownica, nie lubie mytych silnikow O_o po zdjeciach ciezko powiedziec wiecej, bo swiatlocienie utrudniaja mocno, nie ma flag na tylnych slupkach...
tyle
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq napisał/a:
nie ma flag na tylnych slupkach...
tzn ?
Bo w tych modelach na tylnych słupkach powinny znajdować się takie emblematy flag, a ten MG ich nie posiada co może znaczyć o jakiejś przygodzie, ale niekoniecznie, bo mógł sobie właściciel je odkleić, bo np, się mu nie podobały.
Bo w tych modelach na tylnych słupkach powinny znajdować się takie emblematy flag, a ten MG ich nie posiada co może znaczyć o jakiejś przygodzie
Kolego jak się nie znasz to się może nie wypowiadaj i nie wprowadzaj innych kolegów w błąd, hymm?
Co do tych flag to posiadają je wyłącznie rovery. W MG już nie wystepowały
Troche rózne kolory na samochodzie, ale wiem sam po sobie że niemalowanych nie ma i nawet takiego nie szukaj bo szkoda czasu. Patrz czy tylko bardzo prany nie był i czy jakaś cwiara nie wstawiona;)
Co do spalania to faktycznie przy dosyć dynamicznej jeździe palił mi 10-12 l w cyklu mieszanym, trasa 7 l
Oczywiście, że zauważyłem. Ale nie byłem pewny czy te MG ZR przed liftem miały te znaczki. Więc po poście maniaq, stwierdziłem, że tak bo sam napisał, że nie ma ten MG tych flag.
No widzisz, faktycznie pierwszy to "zauwazył"
Troche szkoda ze sie ktoś wypowiada jak sie nei zna, bo kupujacy może sie skutecznie wystraszyc danego samochodu, który może okazać się wcale niezłym egzemplarzem...
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 15:10
Posiadam dokladnie takie samo autko o podobnym przebiegu, z tego samego roku, taki sam kolor i nie widze tutaj jakis kosmicznych roznich szczerze mowiac w zuzyciu tapicerki etc. pomiedzy tym a moim. Zadnych flag ma nie byc na MK1. Dosc ladny egzemplarz ja bym to jechal doglebnie ogladac. Nawet jak cos bylo to jest bardzo ladnie zrobione. Jechac przeswietlic - nie cudowac. Jedno co widze z roznic to u mnie z tylu pod ZR jest jeszcze napis 160 ale to zaden powod do dramatyzmu. Bardziej martwi - wydaje mi sie kipisz olejowy w zbiorniczku cieczy chlodzacej. Bardzo ladny zolcielec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum