Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
przede mną wymiana wahaczy w r75`00 2,0v6B czy wyjęte z "anglika" będą pasowały do "normalnego"? może już ktoś sie zetknal z takim problemem? albo tez moze beda pasowac od bmw czy landrovera lub innego ?
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 23:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 13:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ostatnio bawilem sie wahaczami jak cos to jest punkt w lublinie gdzie regeneruja dwa swoznie na wahaczu koszt to 190zl za jeden wahacz. Punkt ten znajduje sie na pierwszego maja czy trzeciego maja jakos tak.
ja sceptycznie podchodze do regeneracji,i naprawde mija sie to z celem ,oszczednosc POLAKÓW .Sam mam nauczke na regenerowanych wtryskach i nigdy wiecej nic niezregeneruje w inowrocławiu delphi 350zł nowy
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 08:25
VIEnIO84, nasza koleżanka zaliczyła poduszkowca 600tką jak jej w sabacie założyli zamienniki z innego wozu do 600 sworzni, więc z regenerką też tak może być. U Tomiego wahacz kolo 300zł koszci i w allegro podobnie. Wiec ja bym nie oszczędzał na tym.
domel-x, delphi za tyle?? Jak Ci przeleje kasę kupiłbyś mi i wysłał?? u nas po 500.
hvil, niemozliwe ze po 500 zł ok dwóch lat temu płaciłem 400zł,jak wymieniałem łożysko poduszki to rekom swoznia niemogłe ruszyc czyli jest ok,niektuży nazekają własnie na wachacze delphi po swietach podjade (teraz niemam czasu)i sie dowiem do znajomego o te wachacze,dam znac
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 11:51
mi jeszcze nie padły ale pytam milo jakbyś kiedyś jak będę potrzebował pomógł. na razie jestem po wymianie tulei tylnych przednich wahaczy i wszystko wróciło do ładu:-) ale na początku myśleliśmy ze to wahacz to ceny mnie załamały. na allegro są po 300 ale nie delphi jakieś inne.
W zeszłym roku w grudniu zmieniałęm wahacz u siebie właśnie tej firmy zrobiłem około 30 tyś.km ,fakt że większość za granicą ,ale narazie jest ok.
Swoją drogą widze że cena wahacza poszła na dół i to cieszy
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 15:08
mi tomi tej firmy co na allegro tuleje sprzedal chyba:-)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 09:35
Ja też.Zobaczymy ile posłużą,bo na oko to można gdybać.Przejechałem dopiero jakieś 800 km.W dalszym ciągu zastanawiam się nad regeneracją starych,bo doświadczenia mam różne i cena regeneracji jest wysoka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum