Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
witam.
potrzebuje odpowiedzi na:
jaka powinna być wysokość czoła tulei względem błoku silnika??? silnik 16k4. szukam i za bardzo nie moge znależć... z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez kunusek1 Pią Gru 24, 2010 16:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a wlasnie, mozesz mi powiedziec na ktorej stronie ktorego rave to pisze? bo szukalem kiedys szukalem i ni huhu nie znalazlem
Szczerze to czytalem w gazecie, tylko takiej powazniejszej (nie polskie wydawnictwo niestety) , byla tam instrukcja wymiany uszczelki w MGF, komus wysylalem PDF-a na maila. Mam ten artykul w PDF-ie tylko nie wiem jak go wkleic w posta. Reszty nie mam bo wlasnie sobie zainstalowalem nowego Windowsa 7 i nowy dysk do kompa i wszystkie ulubione strony szlak trafil. Pozdr.
O cholera teraz sobie czytam ten artykul i miales racje 0.1 mm. Pomylilo mi sie z maksymalna wartoscia jaka mozna planowac glowice czyli 0.2 mm. Sorki za pomylke. Jak mi wyslesz adres mailowy to ci wysle tego PDF-a ,albo niech ktos mi powie jak go wkleic w posta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum