Wysłany: Pon Gru 27, 2010 10:54 [R214i] Nie działa nadmuch. Którędy dostać się do dmuchawy?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1994
Witam. Ostatnio (może to istotne) znajomy zakładał mi termostat. Jak wczoraj wsiadłem do samochodu to nie działa nadmuch. Nic się nie dzieje po przekręceniu pokrętła
Gdzie szukać przyczyny? którędy najlepiej się tam dostać I czy bezpiecznik od nadmuchu jest tylko jeden pod maską ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 10:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rozebrałem samochód, dostałem się do silnika dmuchawy i z tego co zmierzyłem, to na każdym biegu idzie na niego maksymalne napięcie z aku około 13V. Tak chyba nie powinno być prawda? Obstawiam jednak te rezystory, ale z drugiej strony powinno wtedy chodzić na maksymalnym biegu...
w każdym bądź razie z tego co mi sie wydaje te rezystory są za schowkiem pod taką klapką ndo której dochodzi również wtyczka. Dzisiaj sie tam nie dobrałem, bo nie mam na tyle krótkiego śrubokręta zeby się tam zmieścił.
Czy tam są rezystory? i czy moje przypuszczenia są trafne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum