Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam. Mam pytanie czy spadł komuś wężyk od spryskiwacza tylnej szyby i czy jest jakiś łatwiejszy sposób go wyciągnięcia z dachu niż grzebanie drutem.Szukałem w całym forum ale znalazłem same 200 setki a one mają spryskiwacz w tylnej klapie.
Za każdą poradę dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez szoso Sob Sty 01, 2011 13:21, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 08:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zdejmij plastik na tylnym słupku z lewej strony , niestety jest to trochę zabawy tam go powinieneś znaleźć.
Możesz spróbować odchylić tylko ten górny plastik (jest na zatrzaskach), ale nie wiem czy to się uda
Wężyk powinieneś widzieć już jak zdejmiesz tą półkę od głośnika, ale stamtąd będzie Ci ciężko przepchać...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
zdejmij plastik na tylnym słupku z lewej strony , niestety jest to trochę zabawy tam go powinieneś znaleźć.
Możesz spróbować odchylić tylko ten górny plastik (jest na zatrzaskach), ale nie wiem czy to się uda
Wężyk powinieneś widzieć już jak zdejmiesz tą półkę od głośnika, ale stamtąd będzie Ci ciężko przepchać...
Czy w hatchbacku wężyk do tylniego spryskiwacza idzie tak samo bo mi nie chce leciec płyn a pompka działa.Chodzi o tylny słupek od kierowcy?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hatchback ma wycieraczke z tylu to i ma spryskiwacz...sedan nigdy nie mial i miec nie bedzie wycieraczki to po co mu sprysk?
tom125, zanim zaczniesz rozbebeszac auto poczekaj na odwilz, az wszystko od taja. Moze Ci tam plyn zamarzl i tyle. U mnie tez nie lecialo, pryszla odwilz w sobote, przepompowalem plyn, w przewodach jest w pelni zimowy i juz mi dziala
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum