Jak pierwszy składam gratulacje przed chwilą rozmawiałem ze świeżo upieczonym tatuśkiem - Tiger'em toś nam chłopie sylwestrową niespodzianke zrobił Gratulacje ślicznej Córeczki ! Wszystkiego co najlepsze dla dzieciątka i Ciebie z Żoneczką niech się dzielnie trzymają Ela i Markzo
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 06:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękujemy wszystkim. No teraz to przychodzę do siebie więc coś naskrobię tutaj Powiem tak, że przed to się tak nie czuło jak teraz jak się urodziła mi córa i dosłownie łzy szczęścia były i są nadal i banan na gębie jak cholera To było tak: wstaję rano do pracy o 6.20 idę do łazienki się umyć a tu Aga przylatuje wystrachana i blada, że jej wody odeszły, ja troszku też spanikowałem na początku ale wziąłem się w garść i zacząłem pozytywnie myśleć, że spokojnie mamy dużo czasu Mówię do niej idź się wykąp a ja sobie idę pojeść bo ciężki dzień nas czeka Po godzinie pojechaliśmy do szpitala i oprócz tych męczarni modliłem się żeby mała urodziła się w nowym roku No i tak też się stało, że o 4.00 01.01.2011 przyszła na świat nasza córcia Natalia
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum