Wreszcie mam zamontowane lampy tylne te białe od ZR'a wygląda moim zdaniem dużo lepiej niby miało nie być już nic do wiosny ale jakoś głupio wyszło i lampy zaskoczyły do lamp wpadła rozpórka na przód ale to już inna sprawa dużo korzystniej moim zdaniem z jasnymi kierunkami.
ps. A Kalisz sępie i odkrywco niskich cen, te lampy mnie wyszły tyle co twoje jak nie taniej ! haa ! i na dodatek nie mam takich luk jak ty
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 13:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja tam do garażu nie zaglądam tak jak właśnie Krzysiek pisze ogólnie miałem mój temat ale niedość, że 2x warn dostałem, to mi go bloknęli.. <niewinny > cóż, nie ma wyboru i co rusz nowy temat. Pozatym, w wizualnym tak mało się dzieje, że parę tematów nie zaszkodzi. A głupio w jednym temacie chyba wszystko pisać, bo jak ja wchodzę np na temat markzo póki miał swojego R200 coupe to źle się czytało bo co chwilę jakieś foto i trzeba było przeglądać wszystkie strony a tak 1-2 strony i temat umiera a w temacie ciągle widnieje co zostało zrobione
Trochę brak stanowczości w Twoim samochodzie jeśli fotki w garażu są aktualne
1. Przód znaczek rover, tył mg.
2. Lampy przednie i tylne kierunki mają białe. Boczne pomarańczka.
Jak to ogarniesz to będzie dobrze jak Bóg przykazał.
Co do 1`ki to nie koniecznie wrzucanie grila z ZR`ki. Wywalić znaczek R i wygładzić ten element na którym trzyma się znaczek.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Trochę brak stanowczości w Twoim samochodzie jeśli fotki w garażu są aktualne
1. Przód znaczek rover, tył mg.
2. Lampy przednie i tylne kierunki mają białe. Boczne pomarańczka.
Jak to ogarniesz to będzie dobrze jak Bóg przykazał.
3. Nieszczęsne czarne listwy boczne
memphisto, ogarnij w końcu te swoje auto bo masz bałagan
no na wiosnę na wiosnę porządki wiosenne u lakiernika będą spokojna głowa i dokładka będzie też aby tył miał powiązanie a boczne migacze będą też i naklejki zerwę poza różową
[ Dodano: Czw Sty 06, 2011 16:24 ]
a grill to tak jak ma hertz i jak piszesz, wywale znaczek ogólnie : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum