Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Ostatnio zauważylem w moim nowo kupionym R75, że luźna jest lewa przednia lampa. Po naciśnięciu odchyla się lekko do tyłu. Prawa nie. Czy tak to ma być (może ze względu na zdalną regulację), czy gdzieś jest poluzowane mocowanie. Jeśli tak to gdzie i jak dokręcić. Z góry dziękuję za porady.[/i]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lis 24, 2010 21:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jupik [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:35
To że się rusza napewne nie ma tak być przykręcona jest na cztery śruby ,niestety chyba będziesz musiał ściągnąć zdeżak
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale zapytam. Czy ktoś pomoże gdzie mogę dostać tylne zabezpieczenie(takie gumy) lampy przedniej. Pakuje sie brud więc wolałbym założyć tę osłonę.
Witam.Może ktoś wie czy można oddzielić klosz od całej lampy w celu jej wyczyszczenia od środka.Wiem,że będę musiał zdejmować zderzak ale i czym ewentualnie wyczyścić klosz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum