Jadąc z kolegą po mojego R jego passatem z 2007 roku spodobał mi się jeden element w oświetleniu jego wnętrza. Są to dwie żarówki lub diody oświetlające gdy jest ciemno konsole środkową z dźwignią zmiany biegów. W owym aucie wygląda to tak:
Moje pytanie to jakich ledów użyć bądź żarówek. Ktoś kto jechał tym autem wie o czym mówię i mógłby rzucić jakiś pomysł.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 23:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeden led na oświetlenie danego komponentu.
Jeśli chcesz samą skrzynię oświetlić to daj 1 LED, jeśli ma być jaśniej podświetlona to Dwie świecące w ten sam punkt.
Chodzi Ci o oświetlenie z lusterka wstecznego?
Jeśli tak to były montowane takie lusterka wsteczne za dopłatą w hondzie z naszej budy. Jeśli interesuje Cię coś takiego to poszukam gdzie to widziałem.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
ale w ogóle źle myślicie,
tu nie chodzi o oświetlenie z przycisku, to jest na zasadzie,że jak sa włączone światła to małe czerwony diody oświetlają gałke zmiany biegów, nie jest to mocne światło, tylko delikatne
Harry, no oczywiście że nie chodzi o to by samemu to odpalać. Tylko czy zrobić to w lampce na podsufitce czy tak jak piszą załatwić sobie lusterko wsteczne z MG MGF.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum