moim faworytem jest 4 i chyba niego pojade obejrzec tylko troszke daleko od mojej miejscowosci wiec wole sie dopytac czy warto
za to nr 3 wedlug mnie nie jest zly i jest blisko mnie
czekam na opinie i porady
dziekuje z gory i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 18:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
3. http://otomoto.pl/rover-2...-C16969124.html
- przednie boczki sponiewierane
-klapa z tyłu źle spasowana
- brak znaczków na tylnej klapie
- skórka od lewarka wytarta
- "coś" w zbiorniczku wyrównawczym
- mało płynu w zbiorniczku od wspomagania
- zgubiona zaśleka z głowicy z napisem ROVER
to może lepiej poszukaj czego innego . bo jak w ciągu pierwszego roku będziesz w takiego musiał włożyć połowe ceny to pewnie zwątpisz. Nie wiem może inna marka aby trafić coś konkret za tą cene co 3 lata przejeździ
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
myśle że okolice 8 tys. i można rozglądać się za czymś w dobrym gazie i dobrym stanie, sam swojego sprzedawałem jakiś czas temu ale zwątpiłem bo wiem że za tą kase nie kupił bym auta tak pewnego jak moje, bo wiem na czym stoje . Za blisko 7 tysi można szukać czegoś w lepszym stanie bez gazu i samemu zagazować ale konkret instalacją
to moze inaczej
ok. ilu musialbym miec na w miare dobrego roverka?
Ja miałem 5500, kupiłem taniej. Trafiłem na uczciwego sprzedawce i jestem zadowolony. Co roku zmieniałem auto, Rovera nie zamierzam się pozbywać. Coś w tym jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum