Tak jak napisałem mam tylko okazyjny dostęp do laptopa, ale jak go "dorwę" to screeny oczywiście dam. Sam jestem ciekaw jak to jest ustawione, bo w porównaniu z poprzednimi ustawieniami jest dużo lepiej.
Tak, chodzi o cisnienie w reduktorze. Niby było 1,1bara czyli OK. Ciekawie ile teraz jest.
sobrus, to masz zestaw taki jak ja tymbardziej dawaj te screeny i czym predzej "dorwij" laptopa:D
JA na czerwonych valdkach mialem max 12 litrow spalanie przy szerokich oponach 205 i klimatyzacji, a przy MJ srednio litr na 100 mniej spalal.
Ale np w zimie na valdkach spalanie mielm 8 z hakiem, 9z hakiem a w tym roku na MJ ponizej 9 nie zszedlem tylko tak oscyluje miedzy 9-10 litrow:/ ale to moze przez te duuuuzzzzeeee mrozy. Poki co juz 2gi tydzien nie mam auta, siedzi u lakiernika wiec jakies miarodajne wyniki przy pogodzie jaka mamy uzyskam dopiero pod koniec miesiaca
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
wystarczy że mu powiesz że rover ma dotryski, wtrysk półsekwencyjny, i że czasy wtrysku benzyny schodzą nawet poniżej 2 ms, na tej podstawie powinien dobrać odpowiedni sprzęt.
Pdasiek czy ja na pewno mam wtrysk półsekwencyjny a nie już sekwencyjny? Mój Rover jest z 2004 ale jest to model na 2005 rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum