Wysłany: Pią Sty 14, 2011 22:32 rover 75 2.0 cdt
witam chcibym kupic takiego roverka jak w temacie trafił sie ładny ale jedna rzecz m,nie nie pokoi. gość mówi ze ma przejechane 180tys km. a kierownica i lewrek jest ostro zuzyte kierownica i lewrek w skurze siedzenia welur ale w ładnym stanie, boczki tez dobre sa. czy to normalne przy takim przebiegu szfagier ma paska który ma 240tys a kierownica skóra nawet w miare!!!!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 20:51
przebieg a stan faktyczny to 2 różne pojęcia,ja np mam roverka z szarą kierownicą,skóra z niej zlazła wciągu 1 roku... dlaczego??bo pracowałem na budowach i często dłonie ubrudzone w cemencie...a jak kupowałem to też strasznie patrzyłem na wytarte kierownice:)teraz musze do sprzedaży poszukać ładnej kierownicy a o taką ciężko:)
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 20:51 ]
i zapomniałem dodać- na przebieg (tym bardziej od handlarza) niema co patrzeć:)
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum