Wysłany: Sob Sty 22, 2011 16:52 [R200] nakładka na dolny wlot w zderzaku
właśnie pytanie mam, bo na wiosne wlecą felgi w kolor większe i myślałem o pomarańczowych, ew jaskrawe zielone. Do tego stickerbomby na tylnych błotnikach, i co by przód też akcentu oczoj*bnego złapał to myślałem o tej nakładce z BRMa, czy jest osiągalna w polsce? bo na allegro dłuuugo czekałem i nic, ew. jaki koszt zamówić taką z ebaya? jeśli jest dostępna oczywiście.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 16:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przeglądam trochę allegro i jeszcze nigdy nie widziałem takiej dokładki.
Możesz np.: zapytać się sprzedawcy tego R200 BRM, czy może nie jest zainteresowany oddzielna sprzedażą takiej dokładki.
no próbowałem ale to 2 BRM jaki jest na allegro w ciągu 2 lat z tego co ja widzę i nikt nie chce tak po części tego sprzedać bo to jednak charakterystyczny akcent
nie no zamawianie za tą cene nie wchodzi w gre, myślałem że opanował ktoś tam już to i produkuje tak jak u nas lotki od ZRa z tworzywa, ale jeśli nie to widze że nie do zdobycia to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum