Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Problem tkwi w światłach mijania, kiedy wsiadałem włączałem światła one sie pozycjonowały
ostatnio w nocy jadać na mijania ledwo co drogę widzę , a długie jak włacze to z naprzeciwka ludzie nawet nie mrugają ze ich rażą .. o co tu chodzi ?
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Cze 11, 2011 21:31, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 12:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no prawa sie podnosi a lewa ani drgnie. są bardzo nisko ustawione,. nawet pod kierownica dam an na mxa do góry to i tak jade jak kret 60 na h bo nic nie widać na śiwatłach mijania , a jak sobie włączę drogowe to czuje sie jak panisko
Miałem u siebie ten sam problem - lustro w reflektorze spadlo z jednego mocowania - trzeba wyjac zarowke, sprawdzic z ktorego mocowania spadlo lustro i delikatnie je wcisnac spowrotem. U siebie musialem zdjac zderzak i wykrecic reflektor, ale ja mam ksenony - moze w zwyklych uda sie bez zdejmowania zderzaka.
Sprawdził bym także żarówkę świateł pozycyjnych, bo czasami może wysunąć się razem z oprawką z odbłyśnika. Mi wpadła między lustro a obudowę lampy i nie działała regulacja.
lampy w roverku mają dość wredną zdolność do zrywania się z zębatek regulacyjnych i wtedy opadają spowodowane jest to złym klejem który szybko się kruszy
ale przede wszystkim sprawdź dokładnie żarówki powinny być wypustem do góry(da się założyć inaczej u mnie tak było i nawet panowie w stacji nie umieli sobie poradzić)
dodatkowe pytanie jest takie czy któreś pobocze jest mocniej doświetlone jeśli lewe to lampy angliki
Nie nie ,., wszytko jest ok
a konkretnie podjechałem do swojego znajomego 2 km dalej który jest dobry w swoim fachu nie wiem co zrobił. ale dałem mu auto swoje na dosłownie godzinę czasu, wiem już wszytko co mu dolega czego potrzebuje, lampy mi zrobił. komputer podłączył i dzisiaj autko mam nadzieje ze będzie hasało jak nowe dziękuje bardzo wszystkim za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum