Wysłany: Pią Lut 04, 2011 18:33 [R75] Problem ze sprzegłem
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam , mam problem ze sprzeglem w moim roverku - rover 75 - rok 99 silnik 2.0 V6 , mianowicie po wcisnieciu sprzegla do konca czasami zostaje w podlodze i nie odbija, trzeba je podwazac noga , czasami zdarza sie ze chodzi normalnie , a czasami zostaje w podlodze lub puszczajac je samochod na biegu rusza z roznej pozycji sprzegla a nie z jednej jak byc powinno , czym to moze byc spowodowane i jakie moga byc tego koszty naprawy , jaka czesc jest uszkodzona , mialem taki sam przypadek w hondzie accord to naprawa wyniosla 120 zł i był to wysprzęglik , a w tym nie mam pojecia , prosze o odpowiedz i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez salo211 Pią Lut 04, 2011 20:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 18:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 19:01
Moderator thef informuje
salo211! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum