Wysłany: Sob Lut 05, 2011 11:32 [R75] Potrzebna pomoc w znalezieniu zamka
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam od 4 miesiecy mam problem ze znalezieniem zamka (całej kasetki) do drzwi przednich kierowcy. Zamków jest dużo na allegro ale wszystkie do wersji angielskich niestety mieszkam w takiej miejscowosci gdzie nie ma możliwości żeby znaleźć upragnionej cześći. Proszę więc Was o informacje gdzie można, a może ktoś z was ma na zbyciu taki zamek za wszystkie informację będę wdzięczny proszę o kontakt na oparek3@wp.pl
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 11:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za wskazówkę poszukiwania nadal trwają a pod powiedźcie jaki skąd mam wziąsć ten nr?
ROVER ALR9783A lub ten ROVER ALR9784A czy to są tylko numery części lewa prawa?
Z doświadczenia wiem, że zamek od angola też pasuje (oczywiście od angielskiego pasażera). Jedyny minus to brak możliwości otwarcia samochodu z kluczyka oraz wciśnięcie rygla wewnątrz nie powoduję żadnej reakcji, ale mi to póki co nie przeszkadza;)
dzięki niestety bardzo ciężko jest o zamek do drzwi kierowcy
Czy dalej szukasz zamka od kierowcy?
Właśnie mi w warsztacie go zakładają, kosztował 500zł, oryginał.
Mogę ich zapytać, skąd zamawiali, tylko lipa bo 5 dni szedł pocztą
tez szukam zamka centralnego do kierowcy padl mi i teraz pytanie na allegro w sumie nic nie ma czy warto kupic angielski i przelozyc tylko silniczki ? mysle tez zamowic nowy ze strony http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001786 ale ktory to jest dokladnie ? wersja europejska od kierowcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum