Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:17 [R200] Wymiana wiązki w tylnej klapie
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam, szukałem ale nie mogę znaleźć... Otóż umówiłem się telefonicznie z elektrykiem na wymianę wiązki przewodów w tylnej klapie. Gostek powiedział mi że muszę kupić taką wiązkę. I teraz pojawia się pytanie gdzie to kupić? Czy uda mi się znaleźć wiązkę w całości czy kupić pojedyncze kable? A jeśli pojedyncze to ile, jakie i jakiej długości??? Może to banalne pytanie ale ja się na tym wcale nie znam Proszę o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Szukać wiązki w dobrym stanie w jakimś używanym egzemplarzu przeznaczonym na części
2. naprawić obecną, tu elektryk powinien dobrać przewody o odpowiednim przekroju .
jak będzie coś wymyślał to jedź do innego, co to za sztuka kable (jeśli nie są całe) połączyć, wrzucić w termokurcze, kostki poczyścić i śmiga jak ta lala, nie rozumiem takiego elektryka... Elektryka prąd nie tyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum