Bo w perspektywie budżetowej do 2013 już są podzielone, a do dzielenia perspektywy 2014-2020 to jeszcze UE musi ustalić zasady na jakich to się odbędzie.
- aha więc jak to będzie za parę lat to już luz - do tego czasu zapomną że nasz rząd ich olewa - poza tym zobacz, Irlandia zbankrutowała to unia pomogła, może być mniej skora do pomocy nam przy takim zachowaniu polskiego rządu.
maciej napisał/a:
Skąd czerpiesz tak szeroką wiedzę o poglądach 6,5 mld ludzi?
Ehh Maciej, czy muszę pisać w cudzysłowie każde takie wyrażenie? Artykuły o złym stanie naszej gospodarki ukazywały się już między innymi w Wielkiej Brytanii .
maciej napisał/a:
bociannielot napisał/a:
co ma wpływ negatywny na całą gospodarkę
A możesz jakoś konkretnie?
Bo od pustych słów i poglądów bez uzasadnienia, to specjalistów mamy na Wiejskiej.
Hmm, no więc tak - jeśli w świat poszła opinia że jednak możemy stać się drugą Irlandią i zbankrutować od razu maleje nasza wiarygodność, co za tym idzie - nie jestem ekonomistą żeby ładnie Ci to wytłumaczyć, ale jeśli poszukasz, poczytasz jak mądrzejsi ode mnie tłumaczą i nie jest to zbyt ciekawa perspektywa. Jak znajdę jakieś linki to podrzucę na pewno.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 15:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmm, no więc tak - jeśli w świat poszła opinia że jednak możemy stać się drugą Irlandią i zbankrutować od razu maleje nasza wiarygodność, co za tym idzie - nie jestem ekonomistą żeby ładnie Ci to wytłumaczyć, ale jeśli poszukasz, poczytasz jak mądrzejsi ode mnie tłumaczą i nie jest to zbyt ciekawa perspektywa. Jak znajdę jakieś linki to podrzucę na pewno.
tak tak bocianku juz pisales o swoich kolegach co cos opowiadali i tlumaczyli... ja tez ostanio mialem podsumowanie roku i planowanie nowego w korporacji i 2011 ma planowany duzy wzrost podobny do 2007 roku wiec jestem dobrej mysli
http://www.youtube.com/watch?v=x7m81-Dhqfg
ja słucham często tego kolesia, o tym dobrym wzroście w 2011 też się wypowiedział, polecam samemu sprawdzić co prof. ma do powiedzenia
http://www.youtube.com/watch?v=x7m81-Dhqfg
ja słucham często tego kolesia, o tym dobrym wzroście w 2011 też się wypowiedział, polecam samemu sprawdzić co prof. ma do powiedzenia
Bardzo pięknie gada, tylko pokaż mi partię, która z takimi hasłami wygra wybory, skoro o 1% VAT tyle krzyku, oraz pokaż wyborcę, który poprze takie poglądy.
Jeżeli chodzi o Palikota, to pomijając już jego mało elegancki styl, nie zauważyłam żeby coś załatwił do końca, a był w partii rządzącej. Słusznie naświetla różne wypaczenia i patologie, ale to trochę za mało. Jako poseł wybrany w Lublinie, nic nie zrobił dla swoich wyborców, a obiecywał wiele. Chyba, że lubelszczyzna to za mały "pikuś" na "wielkie" projekty
nie zauważyłam żeby coś załatwił do końca, a był w partii rządzącej.
o tym właśnie mówiłem, cieszę się że ktoś mnie popiera monia0023, co do Rybińskiego - ja bym go poparł - za to on nie założy ugrupowania, a co do partii to współtworzył program gospodarczy PJN, ale wątpię żeby go potem użyli
Byl w parti, a jak wiadomo samym byciem w stadzie nic sie nie zalatwi, dlatego opdziekowal
Czy sam da cokolwiek rade, tez nei sadze, ale moze jakby ludzie zaglosowali, zamiast na PO, bo sa juz nimi zmeczeni... moze cos by zmienilo, a na pewno zmusilo obecny beton rzadowy, do zmian, co juz by bylo osiagnieciem.
Rybinski , balcerowicz, centrum adama smitha, UE moga sobie gadac, ale to polski rzad ma narzedzia by dzialac... ale wazniejsze sa wybory O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum