Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam ! Nie dawno zakładałem post o zepsutym roverku, jednak udało mi sie go zrobić, wymieniłem cały układ zapłonowy oprócz cewki, wymieniłem kabelki w czujniku połozenia wału bo byly popękane i zauważyłem ze mam przestawiony rozrzad o 2 zabki, wiec ustawilem go prawidlowo. I tu rodzi sie moje pytanie: Auto odpalilo bez problemu, jednak wyrAźnie osłabło wczesniej roverek tak ładnie przyspieszal a teraz jak go dzis mierzylem ma ok. 16- 17 sekund do 100km/h. Wie ktos czym to moze byc spowodowane? Rozmawialem ze znajomym i mówił mi cos o jakims przyspieszaniu zapołonu słyszał ktos o tym? Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
koło jest wporządku, więc dlaczego moc auta tak znacznie spadła? Kiedys przed awaria mierzylem stoperem sprnt do 100 to wychodzilo ok 11sek czyli wporzadku a teraz zrobil sie o wiele bardziej mulowaty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum