bociannielot, do subaru może ten styl nie pasuje i takie fele ale robota widać profi tylko nie trafiona w auto, duży ICek z przodu sugeruje też że ta landryna nie jednego zawstydziła
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
U mnie jeździł różowy eclipse 2gen, nie wywoływało to u mnie uśmiechu, raczej zgrozę jak można to auto tak [tu ze względu na poszanowanie wobec moderatorów forum automatycznie wstawiamy cenzurę]ć. Powaga, a jedyne określenie jakie przychodziło mi widząc jadącego w nim kolesia to [tu znowu ze względu na poprawność polityczną też nie mogę podać nazwy mniejszości seksualnej ].
bonus89, ja miałem stare kombi z 1.6 - odnowiłem trochę lakier założyłem chromy 16cali od chryslera, ludzie aż z daleka podchodzili pooglądać, ile razy jakiś ojciec z dzieckiem podszedł - i wolałbym sto razy tamto moje stare bez mocy niż to brzydactwo choćby nawet 600KM miało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum