Wysłany: Czw Lut 10, 2011 14:53 [Rover 25 2.0 D] świeżo po zakupie - co dalej ?
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Cześć !
jestem nowym posiadaczem Rovera 25. silnik 2.0 Diesel. Jak się domyślam przydało by się na pewno wymienić rozrząd filtry , olej - czy na coś jeszcze zwrócić uwagę ? Polecicie jakiś warsztat ? Gdzie kupić części tego typu ?
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 14:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MarcinRover25 tutaj znajdziesz warsztaty, co do tego czy są polecane czy nie, przekonasz się na podstawie opinii wystawianych im przez użytkowników http://www.roverki.pl/index.php/czci-i-warsztaty . Wiesz, trudno polecić warsztat komuś, kto pochodzi z "internetu" .
Co do części, to dowiesz się na ich temat mnóstwo wpisując w wyszukiwarkę hasła typu "rozrząd", "filtry", "olej" itd. i po prostu czytając tematy o tym.
Już trochę poszperałem tu na forum
części potrzebne udało mi się kupić. Kasjopea dzięki za info. Co do mojego pochodzenia to już jest poprawne - Warszawa. Popatrzę opinie podzwonię po warsztatach i będę musiał się umówić na odświeżenie mojego Roverka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum