Zamówiłem owy czujnik w TomaTeam, ale jeszcze nie przyszedł, a tu dzisiaj zaskoczenie, wracając do domu z pracy poczułem charakterystyczne "chrupanie" w pedale hamulca i zgasła mi kontrolka od ABS. Na chwilę obecną się nie świeci, to mogłoby wyjaśniać dlaczego system "dziwnie" pracował. Najprawdopodobniej czujnik coś barachli i raz mieści się w parametrach raz nie. Mam nadzieję, że jak mi przyjdzie czujnik i go wymienię to będzie już wszystko ok
[ Dodano: Sob Mar 05, 2011 10:39 ]
Ok, czujnik wymieniony, ale bez wiertaki się nie obeszło Po założeniu nowego czujnika, ruszyłem i przejechałem ok 20m. i kontrolka zgasła, teraz ABS hula Wielkie dzięki SeniorA za pomoc
[ Dodano: Wto Mar 08, 2011 17:51 ]
Do moderatorów: temat można już zamknąć, dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 17:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum