Auto jest w Szczecinie... tyle mi powiedzial gosc jak do niego zadzwonilem.
Czy jest moze ktos ze Szczecina kto byly tak dobry i rzucil okiem na tego Roverka... Jakos nie chce mi sie jechac przez cala Polske zeby sie rozczarowac
Z gory dzieki wielkie za pomoc i za wszelkie info
Pozdrawiam
Michal
R200 '97 +LPG
Czestochowa / Kwidzyn
michal@msi.pl
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 19:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 07:18
Że nie wspomnę, że to 2 litry benzyna. Ja w tej pojemności jestem zwolennikiem diesla
(Zwłaszcza, że jestem posiadaczem takowego pięknego 2 litrowego silniczka Hondy).
Dynamika + małe spalanie. Szczerze polecam.
np. : http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2485023
lub za większe pieniążki coś takiego:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2481124
mniam normalnie ;-D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Że nie wspomnę, że to 2 litry benzyna. Ja w tej pojemności jestem zwolennikiem diesla
(Zwłaszcza, że jestem posiadaczem takowego pięknego 2 litrowego silniczka Hondy).
Dynamika + małe spalanie. Szczerze polecam.
Drobne sprostowanie: To nie jest silnik Hondy Silnik jest produkcji i konstrukcji angielskiej i to Honda go brała dla swoich modeli (civic, accord) przez pewien czas
Witaj!
moge rzucić okiem, ale nie wiem czy nie lepiej Ci poszukac czegoś bliżej
a poza tym tak jak już koledzy wspomnieli 2 litry to pojemność w sam raz dla diesla, chyba że to jest silnik T tak jak w tomcatach,
bo jesli nie to w sumie bardziej sie opłaca 1,6 16v,
no i klima to też fajna rzecz
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Z tego co rozmawialem z tym gosciem to jest to pelna opcja w sedanie (napisal tam hatchbag) i podobno z klima (nie jest to napisane)
Co do Roverka 400 jakiego szukam to wymagania mam niewielkie:
kolor jak najciemniejszy, najlepiej jasny srodek, w miare maly przebieg, i musi byc sedan.
Co do silnikow to 1.6 lub 2.0 i moze byc diesel 2.0
Jak benzyna to i tak zamierzam zalozyc LPG (wiem ze niektorzy nie sa zwolennikami lpg ale mi pasuje i szybko mi sie to zwraca)
Co do tego gdzie to auto bedzie to mniej wazne gdyz pojade wszedzie gdy tylko bedzie to piekny R400
Z tego co rozmawialem z tym gosciem to jest to pelna opcja w sedanie (napisal tam hatchbag) i podobno z klima (nie jest to napisane)
Co do Roverka 400 jakiego szukam to wymagania mam niewielkie:
kolor jak najciemniejszy, najlepiej jasny srodek, w miare maly przebieg, i musi byc sedan.
Co do silnikow to 1.6 lub 2.0 i moze byc diesel 2.0
Jak benzyna to i tak zamierzam zalozyc LPG (wiem ze niektorzy nie sa zwolennikami lpg ale mi pasuje i szybko mi sie to zwraca)
Co do tego gdzie to auto bedzie to mniej wazne gdyz pojade wszedzie gdy tylko bedzie to piekny R400
Z wdzieczny jestem za wszelkie info
Jeśli full opcja, sedan i ten mocny motorek, to myślę że warto zobaczyć. Wszystko zależy od stanu technicznego tego auta...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Bardzo lubie Rovery,ale potrzebuję Waszej pomocy, chcę kupić rover 200/214/75/25 na pierwsze autko, rocznik okolo 1998-2000, prosze o rady czy warto, jako że mogą być problemy z częściami, ofert też nie jest rewelacyjnie strasznie dużo, i jeszcze jedna kwestia, czy jest ktoś chętny do pomocy osobiście wybrać ze mną autko( kwestia dogadania jeśli chodzi o rozliczenie poświeconego czasu) pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum