Mombrey, tylko, że zomo waliło pałami wszystkich pokolei, nie ważne czy winny cznie winny...
Jeśli chodzi o ten filmik, to widziałem go, kompletna demoralizacja. Myślał, że pozostanie bezkarny bo jest nieletni.
panwilli napisał/a:
A co do wykorzystywania więźniów to jest dobry pomysł i powinni zarobić na swoje utrzymanie, a niby dlaczego ja mam na takiego płacić?? A co do kary śmierci, to co ty na to gościu zabija 2 kobiety bo taki akurat miał kaprys( przykład z mego miasta) i dostanie dożywocie. A co za tym idzie 3 posiłki dziennie telewizorek ciepełko przez cały rok i jeszcze pare wygód typu siłownia itp.
więźniowie, któzy mają lżejsze wyroki pracują społecznie, np. pomagali przy utrzymywaniu wałów przeciwpowodziowych w czasie ostatniej powodzi w Polsce.
Jednak strach jest wypuścić do pracy pedofila, czy zabujcy, gwałciciela, bo stanowi on zagrożenie dla obywateli, w razie gdyby uciekł, dlatego się ich izoluje. A jeśli chodzi o pedofili i gwałcicieli, to uwierz mi, że nie mają oni życia w więzieniu - mam nadzieję, że wiesz o co chodzi
Jestem też za farmakologiczną kastracją gwałcicieli i pedofili, oraz za leczeniem psychiuatrycznym, bo jest to choroba.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 09:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mombrey usuń proszę dane tego człowieka ze swojego postu.
Jeśli Ty tego nie zrobisz, to my będziemy musieli niestety.
Odnoszę wrażenie, że na tym forum są "równi i równiejsi", skoro w tym temacie nie wolno upubliczniać danych, to w innych też powinna być taka sama zasada. Prawda Chyba, że zależy to od humoru, upodobań, czy też "widzi mi się" moderatorów i administratorów.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum