też mi coś śmierdziało
przecież mogli spokojnie przejść sobie na eco z innymi samochodami a nadal robić i zarabiać na dobrze sprzedającym się evo
ehhh, jak to jedna plotka potrafi namieszać
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
"Produkcja obecnego modelu Mitsubishi Lancer Evolution trwa i będzie kontynuowana zgodnie z planem. Odnośnie kolejnej generacji tego modelu: jego konstrukcja i szczegóły techniczne będą odpowiedzią na potrzeby rynku, pozostając w zgodzie z obowiązującymi normami. "
już obecne Evo jest dużo słabsze nie mówiąc już o automacie który jest nieporozumieniem... obecne obostrzenia eco mogą doprowadzić ze najnowsze evo nie będzie tym czego byśmy oczekiwali... więc plotka ma w sobie trochę prawdy
maniaq, u nas koleś ma Makinen edition - dokładnie tak to wygląda, że drogie to niesamowicie - na dodatek z tego co wiem nie jeździ tym prawie wcale bo żadna ubezpieczalnie nie chce zrobić AC na taką kwotę jaką to auto jest warte O_o, a warte jest tak jak napisałeś dużo więcej niż X z fabryki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum