Wysłany: Pon Mar 14, 2011 13:06 Kto chetny na kompa
Prosił bym o wypełnianie ankiety przez osoby które były by chętne na komputer pokładowy (cena około 200zł).
Jest to ankieta orientacyjna abym wiedział jak to się ułoży.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 13:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też wysłałem głosik na benzynę... to jedyna rzecz (poza ekonomią ), której mi w ZSie brakuje. Jakie tam będą odczyty? Jakaś temp. oleju i inne tego typu rzeczy, to może nawet 2 szt., coby w rajdówce był lepszy ogląd sytuacji.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 18:01
Tomi napisał/a:
Też wysłałem głosik na benzynę... to jedyna rzecz (poza ekonomią ), której mi w ZSie brakuje. Jakie tam będą odczyty? Jakaś temp. oleju i inne tego typu rzeczy, to może nawet 2 szt., coby w rajdówce był lepszy ogląd sytuacji.
Tzn tak... ten komputer tak zaprojektowałem że da się go i na samolot odrzutowy zrobić, większość układów jest uniwersalna. Jest po prostu sterownik specjalny który odczytuje parametry z silnika danego typu i mam zamiar jeden zrobić na Pb i LPG (dlatego też będą pierwsze) oraz diesla, ale jak będzie zainteresowanie gaźnikiem to też da się zrobić, trochę więcej zabawy ale do zrobienia (odczyt parametrów z przepływki).
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 16:23
ADI-mistrzu, widział ty przepływke przy ITB gaźnikowym???:D Jedyne co ma z elektryki to aparat zaplonowy, TPS i MegaJOLT:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum