Fajnie wyglądają te "techno black" podobały mi się już dawno ale ich koszt plus przesyłka do polski trochę zbyt wiele na razie też mam rzadko dostępne w Polsce ale nawet mi się podobają
lepiej na żywo wyglądają a jak autko odpali i machne całego folią(czarny mat) to lampy też trochę zrobię ciemniejsze bo są szarawo matowe
a mam juz jakis czas tak zrobione i nikt sie nie czepia, a swiatlo widac tak samo bez zmian
Pasuje do lusterek i chrom napisu ROVER pod tablicą generalnie pozytywnie zmierzaj dalej w tym kierunku jest też temat w offtopicu który trzeba jakoś uzupełniać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Fajnie wyglądają te "techno black" podobały mi się już dawno ale ich koszt plus przesyłka do polski trochę zbyt wiele na razie też mam rzadko dostępne w Polsce ale nawet mi się podobają
Obrazek
lepiej na żywo wyglądają a jak autko odpali i machne całego folią(czarny mat) to lampy też trochę zrobię ciemniejsze bo są szarawo matowe
tez mam takie lampki tylko ze w wersji chrom :D moge je sprzeadc bo nie pauja mi do niczego a nie chce ich malowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum