Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 18:53 [R25] Dziwne obroty
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam. Mam taki problem jadac dzisija do sklepu dojechalem do swiatel dalem biegi na luz ale obroty nie zeszly normalnie utrzymywalo sie caly czas 1,5tys obrotow i falowaly caly czas nie zeszly ponizej;/ niewiem czy to jest wina tego ze oby dwa wentylatory chodziły z klimatyzacji i od silnika powniewaz silnik mial najwyzsza tempertaure. Zgasilem silnik i zapalilem ponownie obroty satly nomrlanie w miejscu takie jakie powinny byc dodawalem gazu i bylo dalej tak samo ale jak ruszylem i jechalem znowu poszly na 1,5tys i falowaly. Prosze o pomoc co to moze byc;/
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czy ta przypustnica i krokowiec jest globoko w silniku czy gdzies na wierzchu. Czy jestem wstanie zrobic to sam czy nie obejdzie sie u wizyty u mechanika??
Mam taki problem jadac dzisija do sklepu dojechalem do swiatel
popcat napisał/a:
niewiem czy to jest wina tego ze oby dwa wentylatory chodziły z klimatyzacji i od silnika powniewaz silnik mial najwyzsza tempertaure.
mnie to w ogóle nie wygląda na problem z przepustnicą i krokowcem bo auto się zagotowało z bardzo krótkim czasie. No chyba, że do sklepu się jedzie 20km w korku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum