Właśnie co do wytrzymałości folii, ja oklejałem klamki taką folią chrom termokurczliwą, jeśliby się postarać to dobrze i ładnie to wygląda, z większej odległości praktycznie nie można odróżnić czy to klamki chrom czy tylko folia, jednak po dłuższym czasie, myciach samochodu oraz to że samochód jest eksploatowany w różnych warunkach atmosferycznych, folia zaczyna się odklejać po rogach i tak jakby blaknąć, o ile z większej odległości nie widać tego i nie rzuca się w oczy to już z bliska nie wygląda to ciekawie, czas robi swoje, minął chyba rok jak okleiłem klamki i teraz albo znów je okleję nową folią albo pójdą w kolor nadwozia, chociaż nie ukrywam, że chromowane klamki pasują najlepiej .
Dildo, jeśli dobrze odtłuścisz, to się nie odklei. Zawsze można poprawić "kropelką", wtedy nie puści. Kupowałem bodajże u tego gościa:
http://moto.allegro.pl/li...1522093901.html
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum