z tego co widzę po zdjeciu to jest to żarówka czałoszklana jej symbol to chyba W1,W2 , na kazdej stacji benzynowej powinni taką mieć, u mnie nawet w intermarche znalazłem takie
było o tym kiedyś głośno panowie, podświetlenie stacyjki tak jak i dodatkowa wiązka pod licznikami i liczniki z pinami w innych miejscach były montowane od któregoś tam miesiące 98 roku w zwyż, poniżej tego miesiące nie ma podświetlenia i są inne piny zegarów info sprawdzone. Więc to żadna opcja nie była
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2010 Posty: 63 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 11:29
Ja dziś się przyjrzałem stacyjce i jednak mam to podświetlenie które nie świeci. Zdjąłem obudowę od stacyjki i nie mogłem zlokalizować tej żarówki.Ona jest w tym pierścieniu od imo?
Z tego co czytałem w jakimś innym poście 2-setki nie wszystkie to miały 96 i 97r prawdo podobie nie miały podświetlanej stacyjki, chyba że jakieś lepsze wersje miały, przynajmniej ja nie mam bo w okół stacyjki mam czarna gumke.
Tak samo było z migaczami przy zamykaniu/otwieraniu auta. Montowali to dopiero po 97 roku. (mój już ma 2godz pracy i jest )
właśnie jak sprawdzić bądź podłączyć migacze pod centralny?
xXxKeit4xXx, Jest wszystko dokładnie opisane w jakimś poście.
Musisz zakupić dwa przekaźniki z 1,5m kabla i troche roboty i gotowe a kable od centralnego idą w bagażniku z prawej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum