Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam.
Odstatnio widzialem gdzies w jakim poscie ze przychodzi wiosna i jest wysyp tematow odnosnie felg, niestety
Do tematu.. Nadarzyla mi sie okazja kupic alufelgi za niewielka kwote, proste, niemalowane, nie spawane. Nie posiadam wygorowanych fantazji o jak najwiekszych kapciach, stawiam na jakos i komfort jazdy dlatego tez.
Aktualnie jezdze na takich oponach i musze przyznac ze nie mam zastrzezen.
Prosilbym o komentarz Czy bedzie wszystko pasowac i czy nie bedzie problemow ich zalozyc..
Ostatnio zmieniony przez pipens Czw Kwi 14, 2011 10:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 10:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak widze zdania sa podzielone ale i tak jednak postawie na swoim, zobaczymy jak to bedzie wygladac juz na roverku. chodzilo mi o to czy bedzie wszystko pasowac, mianowicie felunia do piasty i czy sie zmiesci
pipens, Bedzie pasować. I nie słuchaj kolegów 14" Alusy są dobre
Ja 3 lata w 220 mniaelm 14" alu na zime oraz na lato, potem w 25 tez tylko na 14" jeździłem i teraz w 45 mam na lato 15" alu na na zimę 14" alu oraz 14" stal I wszystko ładnie wygląda
14" sa o tyle fajne ze ma się większy komfort na nierównej drodze przy duzych koleinach
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
pipens, Bedzie pasować. I nie słuchaj kolegów 14" Alusy są dobre
Ja 3 lata w 220 mniaelm 14" alu na zime oraz na lato, potem w 25 tez tylko na 14" jeździłem i teraz w 45 mam na lato 15" alu na na zimę 14" alu oraz 14" stal I wszystko ładnie wygląda
14" sa o tyle fajne ze ma się większy komfort na nierównej drodze przy duzych koleinach
Taka odpowiedz mnie bardzo satysfakcjonuje i na Nia czekalem :):):):)
jak widze zdania sa podzielone ale i tak jednak postawie na swoim, zobaczymy jak to bedzie wygladac juz na roverku. chodzilo mi o to czy bedzie wszystko pasowac, mianowicie felunia do piasty i czy sie zmiesci
nie wiem jak na 214si będzie to wyglądać ale koleżanka Kasjopea ma 416si i ma tam założone 14". wejdź w garaż i postaraj to sobie (z)wizualizować
pipens, tutaj masz fajna stronek: http://www.rimsntires.com/specs.jsp pokazuje tobie jak to wygląda: czyli felga i kolo w porównania to tego co masz teraz i czy wjedzie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj, może ktoś będzie wiedział. Czy aluski 15' 6,5' Przy ET39 nie będą tarły na dość mocno niskim zawiasie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum