W niedzielę nie dam rady, ale do ASO na Kamiennej mam 300m więc dam radę
Jak się kwestia rozwiąże to napiszę co z tego wyszło. Zwłaszcza, że może się przydać informacja jaki rodzaj napinacza kryje Accord '96
Wszystkiemu było winne uszkodzone łożysko sprężarki klimy, które generowało dziwny pomruk podczas przyspieszania. Po wymianie jest cicho jakby Honda była z 2011 a nie z '96 Nie wiem jaki mogło ono mieć wpływ na moc, ale dopiero teraz czuć, że niedawno była regenerowana turbina. Przyspieszenie jest bez porównania.
Co do napinacza to udało mi się dowiedzieć w zaprzyjaźnionym ASO o numer części. W przypadku Hondy jest to 56910P5TG00, z racji, że montowali to też w CiVIC'ach z 1999 jest szansa, że napinacz jest nowszego typu.
Jeszcze raz dzięki za wszelkie wskazówki, zwłaszcza dla Brt
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum