Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 335 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 09:56
Ja obstawiam, że nie. Rzuć okiem na katalog np. NGK. Polecam sondę firmy Magneti Marelli, ja założyłem i działa aż miło - sprawdzana na analizatorze spalin. Tylko musisz dobrać model do swojego auta.
silnik to silnik, czy to 400 czy 200 to ma to samo to i sonda będzie ta sama, bo nie będą przecież innych sond robić. Kup sobie Bosch'a LS06, ja taką mam, ewentualnie u tomiego za 290 taką jak na pierwszy montaż była dawana.
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:01 [r25 1.6 2000]
Chcialbym sie dolaczyc do tematu i zapytac o te 4 kabelki przy sondzie,poniewaz kupilem w bardzo promocylnej cenie,ale bez wtyczki,a pytam o te dwa biale kabelki czy jest jakas roznica jak ja je podlacze czy nie,tzn bialy do bialego,ale tam sa 2 i ja juz nie wiem.
_________________ It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 335 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:08
Nie ma różnicy. Tylko nie lutuj czasem tych kabli. Cyna psuje pomiar sondy. To połączenie trzeba na takich szczelnych złączkach zrobić jak było bez wtyczki kupione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum